Négy gól az Eszék elleni meccsen

Ezúttal Bad Kleinkircheimbe utazott a Nyíregyháza Spartacus, hogy a népszerű osztrák síparadicsom stadionjában lépjen pályára a horvát NK Osijek elleni felkészülési találkozón. 

Kiegyenlített volt a mérkőzés eleje, de a 10. percben egy szöglet után Jugovic fejelt a kapuba, előnyhöz juttatva az eszékieket. Próbált gyorsan egyenlíteni a Szpari, de Nagy B. lövését blokkolták, Gresó labdája pedig fölé szállt. A 27. percben egy formás támadás végén Babic fejelt fölé, a másik oldalon pedig Pusic lövését fogta Fejér. A 41. percben egy újabb jó támadás végén Navrátil adta be a labdát, de a középen érkező Gresó végül nem tudott egyenlíteni, így a szünetben a horvát csapat vezetett. Fordulás után is jó iramú volt a meccs,  és az 56. percben sikerült egyenlíteni. Akinyemi ment el a bal oldalon, tökéletesen passzolt a középen érkező Gresó Mátyáshoz, aki 14 méterről nagy erővel a kapuba bombázott, 1-1. A 66. percben viszont ismét az Osijek talált be, Omerovic 22 méterről lőtt a kapuba. A hajrában Pusic távoli lövését tolta ki a léc alól Tóth, majd Pinte beadása után Beke fejelt alig mellé. A 88. percben Akinyemi is csak centiket tévedett egy fejessel, majd egy perccel később Beke Péter végzett el gyorsan egy szabadrúgást, és 22 méterről a kapuba lőtt, 2-2. Több gól nem esett, így döntetlen lett a végeredmény. 

NK Osijek - Nyíregyháza Spartacus 2-2 (1-0)

Nyíregyháza: Fejér (Tóth B. 60.) - Rjasko, Alaxai, Temesvári(Tamás O. 60.) - Navrátil (Pinte 60.), Kesztyűs(Kovács 60.), Nagy D. (Gengeliczki 60.), Nagy B.(Horváth 60.) - Kovácsréti(Oláh 60.), Babic(Akinyemi a szünetben), Gresó (Beke 60.)

Vezetőedző: Tímár Krisztián