Navrátil a Szpariban folytatja

Mindenben megállapodott Jaroslav Navrátillal a Szpari, így a Nyíregyháza Spartacusban folytatja pályafutását. A 32 éves cseh futballista a jobb oldalon mind védekezésben, mind támadásban bevethető. Több mint hét évig a holland élvonalban játszott, majd 2020-tól a Kisvárda labdarúgója volt, az előző idényben pedig 28 NB-I-es mérkőzésen lépett pályára, melyen 3 gólt szerzett, és 8 gólpasszt adott.

- Jaroslav Navrátil személyében egy tapasztalt, sok mindent megélt labdarúgóval erősítettünk. Tipikusan olyan játékos, aki a pályán, és azon kívül is nagy segítségünkre lehet, a fiatalok sokat tanulhatnak tőle. Nem csak a támadások befejezésében, hanem a kiszolgálásban is hatékony - mondta Fekete Tivadar sportigazgató.

Jaroslav Navrátillal két éves szerződést kötött a Szpari.

- Játszottam már korábban a Nyíregyháza ellen edzőmérkőzésen, és követtem eredményeiket. Úgy gondolom egy nagyon jó csapat, amit a másodosztályban bizonyítottak is, nagy különbséggel nyerték a szezont. Vannak ismerősök, Kovácsréti Márkkal futballoztam együtt, úgy érzem remek szakmai stáb dolgozik a klubnál, ezért is fogadtam el az ajánlatot - mondta Jaroslav Navrátil.