Nagy csaták félpályán
Elkezdődtek a küzdelmek a megyei öregfiúk és női labdarúgó bajnokságokban.

A nagypályás bajnokságok mellett két félpályás pontvadászat is zajlik az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság irányítása alatt. Az öregfiúk és az U15-ös lány megyei csapatok is egyaránt már két tornán vannak túl. Ezen bajnokságok lebonyolítási rendszere ugyanis tornarendszerű. Azaz, egy helyszínen körmérkőzéses formában játszanak egymással a csapatok, majd általában két hét múlva egy másik helyszínen szintén megmérkőznek a résztvevők. Az öregfiúk bajnokságban a megszokott 5 csapat indult el idén is, és a címvédő nagycserkesziek állnak az élen. Az utánpótlás lány bajnokságban hat egyesület nevezett, újoncként a Gávavencsellő és a Fehérgyarmat csapatai. A lányoknál a Nyírség NSC van a tabella tetején, hibátlan teljesítménnyel. A következő fordulóra október 15-16-án kerül majd sor.

Öregfiúk bajnokság állása: 1. Nagycserkeszi SE I. 16 pont, 2. Nagycserkeszi SE II. 13 pont, 3. Nyírbátori FC 12 pont, 4. Gávavencsellői SE 10 pont, 5. Nyírbéltek KSE 7 pont.

U15 Leány bajnokság állása: 1. Nyírség NSC 18 pont, 2. Dombrád SE 13 pont, 3. Puskás Akadémia Nagyecsed 10 pont, 4. Tarpa SC 7 pont, 5. Fehérgyarmat SC 4 pont, 6. Gávavencsellői SE 0 pont.