Munkában a Szpari - Megkezdte a felkészülést a Nyíregyháza

Megkezdte a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus a következő szezonra. A héten három edzés szerepel a programban. 

- Rövid pihenő van a játékosok mögött, a napokban felmérjük, ki milyen állapotban tért vissza. A jövő héttől növeljük a terhelést, és csapattaktikát is gyakorlunk. Szeretnénk már edzőmeccset is játszani. Több sérült játékos is erősítés lesz ha visszatérnek, de van ahová szeretnénk még labdarúgókat igazolni, elsősorban a középpályára és a védelembe. A legfontosabb viszont, hogy egy sikeréhes, motivált együttesünk legyen, amely energikusan futballozik – mondta Tímár Krisztián vezetőedző.

Hosszú idő után a többiekkel készülhetett Paku Roland. 

- Két műtéten is átestem, majd következett a gyógytorna, és erősíteni két hónapja kezdtem. Darabos Balázzsal külön edzek még, kell idő amíg utolérem magam, de bízom abban, hogy ősszel a csapat rendelkezésére állhatok. Jó volt belépni az öltözőbe, hiányoztak a csapattársaim, a barátaim – mondta Paku Roland.

Myke Ramos is már a kerettel készülhetett, és ott volt Hamed Yasin is. A támadó kölcsönszerződése lejárt, így visszatért Nyíregyházára. Több saját nevelésű labdarúgó is az első csapattal kezdte a felkészülést, Szerető Krisztofer és Csősz Richárd lejáró szerződését viszont nem hosszabbította meg a klub. Nekik köszönjük mindazt amit a Szpariért tettek, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!