Munkában a Szpari - Folyamatosan készülnek a labdarúgók a tavaszi bajnoki folytatásra

Megkezdte a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus. A csapat kerete már változott, de még érkezhet játékos. A héten már felkészülési találkozót is játszik az együttes. 

Délelőtt konditerem, délután edzés a műfüves pályán. Ez a program jelenleg a Nyíregyháza Spartacus játékosai számára. Nem volt hosszú a téli szünet, mivel december közepén még bajnokit játszott a csapat, január 3-án pedig elkezdődött a közös munka. Több változás is volt a keretben, Ötvös Bence kölcsönbe Kisvárdára került, visszatért viszont a Szparihoz Szokol Zsolt. A védő évekig futballozott Nyíregyházán, és 2014-ben bajnoki címet szerzett a másodosztályban a gárdával. 

- Belevágtunk a munkába, most az erősítésnek van itt az ideje. Örömmel tértem vissza, sok játékost ismertem, és bízom abban, hogy a rajtra jó formába kerülünk – mondta Szokol Zsolt. 

Szintén visszatért Paku Roland. A középpályás nagyon fiatalon szintén tagja volt a bajnokcsapatnak, de akkor a Győr visszarendelte kölcsönszerződése után, így az élvonalban nem mutatkozhatott be nyíregyházi színekben. Ezt szeretné pótolni. 

- Felvázolta a vezetés a terveket, és már korábban is szó volt arról, hogy visszatérek Nyíregyházára, ez most valósulhatott meg. Szeretném elérni azt a cél, melyet a klub és én is kitűztünk, nevezetesen az első osztályban szeretnék futballozni Szpari mezben – mondta Paku Roland. 

Négy edzőmérkőzést is játszik a csapat, a Kazincbarcika, a Tiszakécske, a Debrecen, és a Paks ellen is. A cél az, hogy a bajnoki rajtra megfelelő állapotba kerüljön az együttes. A keret még nem végleges, előre támadó középpályás és csatár még várható, több labdarúgóval is egyeztetnek a vezetők.