Multisport fesztivált rendeznek a Bemben!

A Nyíregyházi Bem József Általános Iskola életében a sport, az egészségtudatos életmód kialakítása mindig is központi szerepet töltött be. A mindennapos testnevelés több évtizedes hagyományra tekint vissza az intézményben. Élményközpontú iskolaként a pedagógusok arra ösztönzik a gyerekeket, hogy örömöt találjanak a sportban és a testmozgásban.


E célkitűzés szellemében az iskola 2023-ban csatlakozott a Magyar Diáksport Szövetség által életre hívott „Aktív Iskola” programhoz, melynek keretében a testnevelő kollégák igyekeznek minden lehetőséget megragadni a gyerekek testi-lelki egészségének fejlesztésére, a sport életünkre gyakorolt pozitív hatásának bemutatására.

 

Ennek jegyében a Nyíregyházi Bem József Általános Iskola tagintézményeik 5. évfolyamos diákjainak részvételével 2024. március 12-én 9 órai kezdettel Multisport Fesztivált szervez az iskola tornacsarnokában.


A zenés, közösségformáló rendezvény során a gyerekek különböző sportágakat próbálhatnak ki, izgalmas kihívásokat, akadályokat teljesíthetnek.