Mozgalmas hetek
Több mérkőzést is játszottak az AQUA SE vízilabdázói.

Az országos bajnokság 7. fordulójában a Cegléd vendégeként szálltak vízbe a nyíregyházi vízilabdások, és játszottak nagyszerű meccset az esélyesebb hazaiak ellen. Rögtön az elején kinyílt a gólzsák és mindkét csapat teljes erőbedobással ugrott a mérkőzésnek, minek köszönhetően 13 gól esett az első negyedben (7–6). A nyíregyházi gólokért Molnár Kristóf és Pethe István volt felelős, akik szorgalmasan dolgoztak is azért, hogy a Cegléd ne tudjon ellépni. A második negyed közepén azonban Pethe egy ceglédi védő kitűnő színészi alakításának köszönhetően, végleg cserével hagyta el a pályát. Az egyik legjobb nyíregyházi gólllövő kiállása kicsit megbontotta a csapategységet, de kis hullámvölgy után ismét magára talált az AQUA. Molnár továbbra is remekül játszott, Spák Csanád pedig a védelemben nyújtott kiemelkedőt. Az egyre jobban elfáradó hazai csapat a hazai pálya összes előnyével tudta csak megtartani vezetését, és végül az idei szezon legjobb játékát nyújtva maradt alul 3 góllal az AQUA SE Nyíregyháza.
Kántor Gábor edző: Dicséret illeti csapatomat ezért az igazán férfias helytállásért. Sok mindent elmond az „egyenlő feltételekről”, az utolsó negyed 11–1-es kiállítási aránya! Idén még nem játszottunk ilyen jól egyszer sem.

Ceglédi VSE–AQUA SE Nyíregyháza 16–13 (7–6, 3–3, 3–1, 3–3)
Gólszerzők: Molnár Kristóf 6, Pethe István 3, Cserpák Zalán, Kedves Iván, Spák Csanád, Vetési Szabolcs

Vasárnap hazai medencében játszott a nyíregyházi csapat. A tabella 2. helyén álló budapesti Oázis SC-t fogadta az AQUA. A múlt heti kiváló teljesítmény önbizalmat adott a fiúknak ami okos játékkal párosítva hatásos fegyvernek bizonyult ma is. Az elején még tartotta magát a vendég OSC, de a mérkőzés közepétől egyre inkább ellépett a nyíregyházi csapat és a 3. negyedben már 9–3-ra is vezetett. Pethe István 5 gólig jutott, de Spák Csanád és Gura Zsombor is kivette 2-2 góllal részét a gólgyártásból. A végére talán kicsit kiengedve 4 gólt tartott meg előnyéből az AQUA és idei utolsó meccsét megynyerve mehetnek év végi pihenőre a fiatalok.

Kántor Gábor: – Örülök, hogy hazai pályán ilyen szépen tudtuk zárni az évet, remélem, hogy a folytatásra át tudjuk menteni ezt a formát. Vannak játékelemek, amikben még fejlődnünk kell, de szerintem jó úton járunk.

AQUA SE Nyíregyháza–Oázis SC 11–7 (2–2, 4–1, 3–1, 2–3)
Gólszerzők: Pethe István 5, Gura Zsombor 2, Spák Csanád 2, Cserpák Zalán, Molnár Kristóf

Karácsony Kupa Vízilabda torna 2004-es születésű gyerek részére.

Vasárnap a 2004-es korosztály számára 4 csapatos vízilabdatornát rendezett az AQUA SE Nyíregyháza. A házigazda nyíregyházi csapat a sorsolás után a miskolci MVLC csapatával játszotta az első mérkőzést, amit jó egyéni teljesítményekkel az AQUA SE nyert 11–7-re. A MEAFC - ZVK mérkőzés a zempléni csapat győzelmével zárult, így a döntőt az AQUA a ZVK ellen vívta.
A döntőben is a nyíregyházi fiatalok küzdöttek jobban és nagy csatában 11–10-re legyőzték a ZVK együttesét. A 3. helyet végül az MVLC szerezte meg a MEAFC legyőzésével.
Gazsovits Zoltán (edző AQUA SE): – Első tétmeccseink voltak ezek a januárban induló vidékbajnoki megmérettetés előtt, de kezd kialakulni a csapat gerince. Hosszú út áll még előttünk, de a csapat fejlődése meccsről-meccsre szemmel látható.