Mindenki lehetőséget kapott
Magabiztosan győzött a Budaörs ellen a Fatum-Nyíregyháza.

Újabb fordulót rendeztek a női röplabda NB I-ben. A Fatum-Nyíregyháza a Budaörsöt fogadta a Bem iskolában. A találkozó kérdése az volt, mennyit vett ki a hazaiakból a csütörtöki kupameccs. Nos, hamar kiderült, hogy semennyit. Az első szettben nem tudtak mit kezdeni a vendégek a jó nyitásokkal, a másodikban pedig már szerkezeti változtatásokat is próbálgathatott Kőhalmi Richárd vezetőedző. A harmadik játékrész sokáig szoros volt, de végül hozta ezt is a Nyíregyháza, és magabiztosan győzött. 

Fatum-Nyíregyháza–Budaörs DSE 3–0 (16, 7, 18)

Bem iskola, 300 néző 

Nyíregyháza: Araujo 14, Erdős 2, Sikos 9, Valdez 8, Erdősné 3, Vén 4. Csere: Tóth (liberó), Ramdin 9, Sitku 1, Kundrák 1, Andrejkovics 1.

Budaörs: Kolada 4, Schumicky 2, Szabó 6, Imreh 2, Rácz 2, Bleicher 1. Csere: Ádám (liberó), Farkas, Izsák 1, Szoboszlai, Antal 2.

Kőhalmi Richárd: – Örülök annak, hogy hoztuk a kötelező győzelmet, és mindenkinek lehetőséget adhattam. Darlene Ramdint centerként is kipróbáltam, mivel Sitkey Mariann megsérült, így középen kevesebb játékosom maradt. Jó benyomást keltett ezen a poszton is a légiós.

Dankó L.