Mindenki ellen nyerni szeretnénk!
Megkezdődött a küzdelem az U18-as labdarúgó bajnokság felsőházában. A nyíregyházi Bozsik Akadémia csapata a legjobb nyolc közé jutott, és az első forduló után győztesen hagyhatta el a pályát.

Erőnléti edzés a Városi Stadionban. A Bozsik Akadémia U18-as együttese a Puskás Akadémia elleni mérkőzésére készül. A nyíregyházi fiatalok bajnokság közben tudták csak meg, hogy az alapszakasz után alsó- és felsőházra osztják a csoportot. Mivel az első nyolcban végeztek, így a legjobb magyar együttesek között versenyezhetnek tovább. A rájátszás jól indult, az első találkozón 2–1-re győztek a nyírségiek a szombathelyi Illés Akadémia ellen.

– Magabiztosan játszottunk és vezettünk is két góllal, de utána kicsit elaludtunk, és magunknak tettük nehézzé a találkozót. Számunkra ez volt az első meccs, mivel a Ferencváros elleni elmaradt. De teljesen mindegy ki az ellenfél, mi mindig nyerni szeretnénk. Az MTK ellen, a Honvéd vagy éppen a Debrecen ellen. A játékosaimat is úgy küldöm pályára, hogy tisztességgel, becsülettel tegyék a dolgukat, és akkor lesz eredménye. Sokan nem vártak minket a riválisok közül a felsőházba, de megmutattuk, hogy ott a helyünk. Most szeretnénk itt is jól szerepelni – mondta Nagy Sándor edző.

A következő ellenfél imponáló fölénnyel vezeti a tabellát. A felcsútiak már két meccset játszottak, és mindkettőt megnyerték. Hét gólt rúgtak, és mindössze egyet kaptak. Ebben a korosztályban az elmúlt három évben alig akadt csapat, mely legyőzte őket. Az egyik épp a Nyíregyháza volt...

Dankó L.