Minden információ egy helyen! Kinyitottak a piacok, az ügyfélszolgálatok és szépül a város
Tovább szépül a város.

A korlátozások enyhítésével lassan visszatér a megszokott élet a NYÍRVV Nonprofit Kft. által üzemeltetett létesítményekben és a városunkban is. Megnyitották kapuikat mind az ügyfélszolgálati irodák, mind pedig a piacok - kivéve a Jósavárosi Piacot. (A nyitvatartási rendről bővebb felvilágosítást a www.nyirvv.hu oldalon kaphatnak.)

 

  • A nyíregyházi piacok ismét a hagyományos nyitvatartási időben várják a vásárlókat. Kivételt csak a Jósavárosi Piac képez, amely továbbra is zárva tart.

 

  • A Vásártér Használt és Iparcikk Piacával kapcsolatos változás a korábban megszokottakhoz képest, hogy az érdeklődők csak a Nagybani bejárat felől léphetnek be a Vásártér területére. A NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai fokozottan ellenőrzik, hogy az előírt maximális 400 főt ne haladja meg az egyidejűleg a HIP piac területén tartózkodók száma. Petró Árpád ügyvezető kéri a Tisztelt Városlakókat, hogy a 65 év felettiek egészségük védelmében továbbra is csak délelőtt 10-12 óra között látogassák a piacokat. Továbbá arra is felhívja a figyelmet, hogy a NYÍRVV Nonprofit Kft. által üzemeltetett valamennyi piac és ügyfélszolgálati iroda területén mindenki KÖTELES A SZÁJAT ÉS AZ ORROT ELTAKARÓ ESZKÖZT (pl. orvosi maszk, sál, kendő) VISELNI!

 

  • Nyíregyháza egész területén továbbra is ingyenes a parkolók használata.

 

  • Városunkban ismét fertőtlenítésre kerül sor. Bár a városi játszótereket lefertőtlenítik, tájékoztatják a Kedves Lakosokat, hogy azokat mindenki csak saját felelősségére használhatja.

 

  • A NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai ezen a héten megkezdték az egynyári növények ültetéséhez szükséges előkészületeket, valamint felkészülnek az esetleges permetezésre is.

 

  • A belváros szökőkútjainak tisztítása és üzembe helyezése is folyamatban van. Környezetünk még szebbé tételéhez természetesen hozzájárul a fűnyírás és a fák gallyazása is, melyeket szintén városszerte láthatnak a lakosok.

 

  • Előreláthatóan 2020. május 14-én csütörtökön (rossz idő esetén május 15-én pénteken) a társaság megbízásából légi és földi úton szúnyoglárva-gyérítést végeznek Nyíregyháza város közigazgatási területén.

Itt a tavasz! Vigyázzunk egymásra!