Mesterséges Intelligencia és VR is lesz a Nyíregyházi Egyetem standján az Education 

Elkezdődött a felvételi visszaszámlálás, már csak öt hetük van a diákoknak, hogy a február 15-ei határidőig jelentkezzenek a felsőoktatási intézményekbe. A Nyíregyházi Egyetem az idén is részt vesz kiállítóként az Educatio 2024 oktatási kiállításon január 11-13-a között a budapesti Hungexpón. Az idén az egyik legérdekesebb, legaktívabb stand a nyíregyházi lesz – ígérik az egyetem munkatársai. 

Az intézmény a programra izgalmas látványosságokkal készül, a legújabb innovációkat is bemutatják! Az érdeklődőknek a NyE Mesterséges Intelligencia program segít a legjobb szak vagy képzés kiválasztásában. Akik az 55 éves hagyománnyal bíró pilótaképzések iránt érdeklődnek kipróbálhatják a VR rendszerű repülőgép szimulátort is, így átélhetik milyen a pilótaszékben ülni. A játékos kedvű érdeklődők szerencsekereket is pörgethetnek, vagy LEGO építésben vehetnek részt. 


A Nyíregyházi Egyetem HF26-os standon vár minden érdeklődőt, ahol fókuszban lesz a hallgatói élet bemutatása is, készülve a tavaszi FŐHE Fesztiválra is. Az egyetem Nyíregyháza városát, illetve nevezetességeit is népszerűsíti majd a kiállításon.