Mesteri szeminárium Nyíregyházán

Nyíregyházán tartott szemináriumot Máday Norbert. A Wing Tsun Kung Fu Kelet-Európai főinstruktora a növendékeknek azt a könyvet is bemutatta, mely a harcművészet történetét dolgozza fel. 

Máday Norbert rendszeresen tart szemináriumot Nyíregyházán. A Wing Tsun Kung Fu Kelet-Európai főinstruktora tavasszal és ősszel is tart tréningeket a növendékeknek. A 10. fokozatú nagymester egy különleges könyvet is magával hozott, mely a harcművészet történetét mutatja be. 

- Régi vágyam volt, hogy készítsek egy kötetet a Wing Tsun történetéről, és most jött el az idő, hogy annyit fejlődött a technika, hogy látvány képekkel tudtuk megtölteni a könyvet. Bízom abban, hogy örömmel forgatják majd a harcművészet kedvelői - mondta Máday Norbert 10. fokozatú nagymester. 

Nyíregyházán Kulcsár Róbert vezeti a Wing Tsun iskolát. Most egy ingyenes önvédelmi kurzust is indítanak, melyre bárki jelentkezhet. 

A Wing Tsunt egy apácanő fejlesztette ki, így a hölgyek számára is ajánlott. A Covid ideje alatt hónapokig nem tarthattak tréningeket az iskolákban, de mostanra újra gyarapszik a létszám. A Wing Tsun Kung Fut a Magyar Honvédség katonáinak is oktatják, és rendvédelmi szervek is előszeretettel használják. Nem csak a testet mozgatja meg, hanem lelkileg is jó hatással van a harcművészet azokra, akik rendszeresen járnak órákra.