Megtelt a Continental Aréna az Eszterlánc Óvoda bálozóival

Az Eszterlánc Óvoda 9 tagintézményének dolgozói egyedülálló jótékonysági bált szerveztek a Continental Arénában március 22-én, pénteken. A szervezők a svédasztalos vacsorával, sztárfellépőkkel, tombolasorsolással egybekötött mulatság bevételéből a tagintézményekbe járó közel 1000 óvodásnak rendeznek élményekkel teli közösségi programot.

Jótékonysági bált szervezett az Eszterlánc Óvoda 9 tagintézménye Nyíregyházán. A Continental Aréna falai között március 22-én, péntek este 19 órától kezdődött a mulatság, amely felejthetetlen élményekkel szolgált a közel félezer résztvevő számára. A tagintézmények intézményvezetője, Szikszainé Kiss Edit köszöntőjében kiemelte, óvodáik az elmúlt évek alatt megújultak, rendezettekké váltak, ahol kiváló pedagógusok, dajkák, pedagógiai asszisztensek, pszichológusok segítik a nevelői munkát. A bál gondolata régóta megfogalmazódott mind a szülőkben, mind a dolgozókban, hogy az óvodák az együttműködő partnereiknek, dolgozóiknak, a tagintézményekhez közel állóknak egy közös, élményekkel teli programmal kedveskedjenek. A bál bevételéből a közel 1000 óvodásuk számára szerveznek közösségi élményprogramot.

„Ha összefogunk, akkor csodákra vagyunk képesek. Nem volt nehéz megfogalmaznunk, hogy ezer óvodásunknak élménynapot szervezünk a bál bevételéből. Mit is jelent ez? Mindennap élményeket adunk a gyerekeknek, de ha ezren összefogunk és egy nagy csarnokba vagy egy nagy szabadtéri helyen együtt éneklünk, mozgunk, játszunk, akkor még nagyobb élményeket szerezhetünk"

mondta Szikszainé Kiss Edit, az Eszterlánc Északi Óvoda intézményvezetője. A bálozókkal megtelt aréna színpadi produkcióit az óvodások ’Így tedd rá’ néptánccsoportja nyitotta meg lendületes táncával és énekével. Fellépett a 4 for Dance csapata, Mészáros Árpád Zsolt színész-énekes, művésznevén MÁZS is, aki szintén ide járt oviba, s a szervezők arról sem feledkeztek el, hogy szombaton ünnepelte 50. születésnapját, így meglepetéstortával köszöntötték. Két volt óvodás, Csura Szilveszter és Kalapos Ármin énekükkel varázsolták el a közönséget. Az est folyamán az igényes szórakoztatásról Zelenák Krisztián, Gagna Balázs és Kiss-Kővágó Patrik zenéje gondoskodott. A bál fővédnöke dr. Kovács Ferenc polgármester volt, aki köszöntőjében kifejtette, nagy öröm számára, hogy Nyíregyházán mind a 34 óvoda és 9 bölcsőde megújult, illetve egy új óvoda és két új bölcsőde épült, hozzátette, idén is tovább folytatódik az önkormányzat óvoda- és bölcsődefejlesztési programja.

„Nagyon örülök, hogy ezer ovis gyereknek lesz a jótékonysági bevételből élményprogram, erre úgy éreztem, az önkormányzatnak is lapot kellett húznia, úgyhogy 3 óvoda udvarát felújítjuk teljesen”

emelte ki köszöntőjében dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere. Az eseményt svédasztalos vacsora és tombolasorsolás is gazdagította. Az Eszterlánc Óvoda dolgozói minden apró részletre odafigyeltek, az óvodásoknak is különleges programot biztosítottak: pizsamaparti keretében ők is önfeledten szórakozhattak az egyik tagintézményben.

Kapcsolódó galéria

Az Eszterlánc óvoda gyermekeiért báloztak