Megsérült a kapitány

 Készül a hétvégi bajnokira a Nyíregyháza Spartacus. Az ellenfél a Cegléd lesz vasárnap. A vendégek nincsenek rossz formában, bár a tabella 18. helyén állnak csak, az elmúlt öt meccsükből csak egyet veszítettek el, nyerni tudtak viszont Mosonmagyaróváron és hazai pályán a Zalaegerszeg ellen is. A legutóbbi fordulóban 1-1-es döntetlenre végeztek a Siófokkal, úgy hogy Szabó Viktor a 93. percben egyenlített. Nánási Balázs és Karacs Péter személyében két korábbi nyíregyházi játékosa is van a Ceglédnek. Ősszel egy izgalmas mérkőzésen 5-3-as nyíregyházi siker született Cegléden, a Szpari akkor 3-1-es hátrányból fordított Rezes László duplájával, valamint Dragóner Filip, Harsányi Zoltán és Tisza Tibor találatával.

- Nyerni szeretnénk a hétvégén, és biztos vagyok abban, hogy ha győzünk, elindulhat egy jó sorozat. Egy mérkőzésre koncentrálunk, és itthon akarjuk tartani a három pontot - mondta Véber György vezetőedző. 

A Szparinál eltiltott nincs, és a sérült Máté Péter is bekapcsolódott a munkába. A védő injekciós kezeléseket kapott a múlt héten és külön dolgozott, de a héten már a keret többi tagjával készül. Törtei Tamás viszont megsérült, a csapatkapitány vádlija a szerdai edzésen részlegesen beszakadt, így a következő hetekben biztosan nem játszhat. A Cegléd elleni találkozó vasárnap 16.30-kor kezdődik.

Dankó László