Megkezdődött a jegyértékesítés a VIDOR előadásaira
A kora reggeli érdeklődés az augusztus 28-a és szeptember 5-e között zajló világzenei fesztiválra is mutatja, a VIDOR tizennégy év alatt semmit sem veszített népszerűségéből.

Kígyózó sorokat kellett kikerülnie azoknak, akik szerda reggel a MŰvész Stúdió előtt haladtak el. Az idei VIDOR Fesztivál előadásaira ma reggel 7-től délután 5 óráig – a korábbi gyakorlatnak megfelelően –, kizárólag személyesen válthattak jegyek az érdeklődők. 17 óra után azonban már online is lehet jegyet kapni.
A leglelkesebb színházrajongók már reggel három órától várakoztak a helyszínen. Volt, aki olvasott, mások beszélgettek, de akadt olyan is, aki a fesztivál előadásait tanulmányozta. A legfelkészültebbek mobil széket is hoztak.

– Hat előadásra szeretnék jegyet venni, a lányommal tervezzük megnézni a darabokat. Már öt órától várakozom, olvastam, beszélgettem, próbáltam tartalmasan eltölteni az időt. Hoztam magammal egy összecsukható széket is, ha esetleg elfáradnék – mondja Czímer Józsefné.

További képekért kattintson a fotóra!

A várakozók legtöbbje már a jegyvásárlás előtt eldöntötte, mely előadásokat szeretné megtekinteni, akik nem, azoknak természetesen adnak felvilágosítást a jegyirodában, de tájékozódhatnak az eseményre kiadott ingyenes kiadványból is.

 

Jegyvásárlás online is

 

Akik nem álltak sorba jegyért, online is megvásárolhatják azokat ma 17 órától, közvetlenül a színház weboldalán. Jó hír, hogy a korábbi évekkel ellentétben már nem kell a jegyek után kezelési költséget fizetni.
Az idei VIDOR Fesztivál programja is tartalmasnak ígérkezik, olyan neves színészek lépnek majd színpadra, mint Gálvölgyi János, Liptai Klaudia, Szabó Győző, Hernádi Judit, Kulka János. Elhozza darabjait többek között a Thália, a Katona József Színház, valamint a Centrál Színház is. Azok sem maradnak program nélkül, akiknek esetleg nem jut jegy az előadásokra. Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb ingyenes világzenei fesztiválján fellép többek között a Quimby, a Supernem, a Kiscsillag, de Miamiból, Kolumbiából, Olaszországból és Kínából is érkeznek zenei formációk.

Piszár Tünde

(Fotó: Trifonov Éva)