Meghosszabbított együttműködés

Három éve az Intersport nevét viseli a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság. A cég és a Nyíregyházi Sportcentrum közötti együttműködés harmonikus volt, így a felek meghosszabbították a szerződést.

- Nagyon fontos, hogy az emberek mozogjanak, és szerencsére egyre többen teszik ezt. A sporttól nem csak egészségesebbek lesznek, hanem jobban is érzik magukat. Mi ebben próbálunk segíteni, és nem volt kérdéses, hogy a jövőben is támogatjuk a Sportcentrum rendezvényeit – mondta Czakó Gyula áruházvezető.

További képekért kattintson a fotóra! (Fotók: Szarka Lajos)

 

A sportáruház a kispályás bajnokság mellett a Nyuszi vagy a Mikulás futás rendezését is segíti. A labdarúgó bajnokság pedig mérföldkőhöz érkezett, soha ennyi csapat még nem nevezett:120 együttes kezdi a szezont a jövő héten hétfőn.

- Ez egy igazi sikertörténet. Nem nagyon van már olyan nyíregyházi aki szretne futballozni kispályán, de nem teheti ezt meg. Idén rekordszámú csapat nevezett, és bízom abban, hogy ilyen támogatókkal még sok évig mehetünk tovább – mondta Kósa Árpád a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője.

Hat új csapat érkezett és csak kettő szűnt meg. Az A-B-C-D-E-F-G csoportokban 12 - 12 csapat szerepel majd a H - és OLD BOYS I. osztályban 10 - 10 míg az OLD BOYS II.o és OLD BOYS III. osztályban 8 - 8 csapat mérkőzik majd.

- Egyre több fiatal vesz részt a sorozatban, sok diákcsapat is indul a bajnokságban. De a Nyíregyháza melletti települések közül is többen neveztek már, így Nyírtura, Gávavencsellő, Tímárt és Levelek is indít együttest - mondta Dajka László főszervező.

Az elmúlt hetekben a stadionban lévő pályák új salakréteget kaptak, és mindegyik ledes világítással rendelkezik, így este is lehet találkozókat rendezni.

Dankó László