Még nyolcan harcolnak a döntőért
Nyolc csapat esélyes még arra, hogy kiharcolja a teremlabdarúgó bajnokságban a döntőbe kerülést. Az utolsó fordulót a hétvégén rendezik, és óriási csaták várhatók. A szabadtéri szezon áprilisban rajtol.

Soha nem volt még ilyen izgalmas a Nyíregyházi Sportcentrum Intersport Városi Teremlabdarúgó bajnokság. Bár az „A” csoportban már korábban eldőlt az első két hely sorsa, a többi csoportban még óriási a csata. Nyolc együttes esélyes arra, hogy bekerüljön a február 27-ei Szuperdöntőbe. A tavalyi bajnok Nyír-Chem például szombaton az utolsó meccset vívja, és ha nyer, csoportelső, ha kikap, nem kerül be a fináléba. De nagy küzdelem várható a többi mérkőzésen is.

– Amire nagyon büszke vagyok, hogy sportszerűek voltak a mérkőzések, egyetlen sérülés sem történt, viszont parázs csatákat láthatott a közönség. A téli bajnokság nagyon jól szolgálja a tavaszi idényre való felkészülést – mondta Dajka László főszervező.

A Szuperdöntőt – a csoportmérkőzésekhez hasonlóan – a Móra Ferenc iskola tornatermében rendezik. A terembajnokság után a szabadtéri szezonra sem kell sokat várni, április elején elindul a bajnokság tavaszi idénye a Városi Stadionban, és a tervek szerint június közepéig tartanak a küzdelmek. Idén 113 csapat vesz részt a sorozatban.

Dankó László