Meg fog izzadni a Vasas!
A Vasast fogadja szerdán a Városi Stadionban a Nyíregyháza Spartacus. A Magyar Kupa találkozó tétje a legjobb 16 közé kerülés.

Folyamatos eső áztatta kedden a Városi Stadion gyepét. Várhatóan mély talaj fogadja majd szerdán a csapatokat a Magyar Kupa harmadik fordulójában. Néhány hónap szünet után ismét NB I-es együttest láthat vendégül a Szpari, mivel a sorsolás után a Vasas ellen vívhatja ki a továbbjutást.

– A bajnokság mellett a kupát hasonlóan fontosnak tartom, és tudom, hogy papíron a Vasas az esélyesebb, hiszen az NB I-ben játszik, de azt ígérem, hogy meg fognak izzadni. Azt nem mondhatom előre, hogy továbbjutunk, de mindent megteszünk majd ezért. Biztos, hogy lesz változás náluk, más szellemű edző irányítja a csapatot, de a lényeg a saját játékunk. A mostani ellenfél tőlünk is mást kíván, mint amit a bajnokikon nyújtunk, de a nagy célunk az, hogy tovább lépjünk – mondta Mátyus János vezetőedző.

A fővárosiaknál hétfőn edzőváltás történt. Bár nem játszottak rosszul a bajnokikon az angyalföldiek, legutóbb is kikaptak, és a 11. helyen állnak a tabellán. Ezért Szanyó Károlynak megköszönték a munkáját, helyét Simon Antal vette át. A szerdai mérkőzés 18 órakor kezdődik, jegyeket pedig elővételben is lehet vásárolni Nyíregyháza több pontján. A meccset a Nyíregyházi TV csütörtökön 20.30-tól felvételről közvetíti.

Dankó L.