Mediball sikerek Kínából
Kimagasló eredményekkel és rengeteg elismeréssel gazdagodott a magyarországi MediBall a két évente megrendezésre kerülő nemzetközi világversenyen!

BESZÁMOLÓ KÉPEKBEN

A verseny helyszíne a játék szülővárosa, Jinzhong volt, ahol találkoztunk a feltalálóval és a helyi és kínai országos vezetőkkel. Mindannyian elismerően nyilatkoztak a magyar csapat teljesítményéről.

Már a verseny nyitó napján felkeltettük a figyelmüket, ugyanis a magyar csapat egyedüli külföldi fellépőként bemutatót tarthatott a megnyitó ünnepségen. A 2 és fél perces bemutató után már több gratuláció érkezett kínai és más országok vezetőitől, versenyzőitől.

Óriási élmény volt számunkra, hogy a bemutatónk alatti háttérvideót magyar képekkel töltötték meg a kínai ceremónia mesterek!

A három napos megmérettetés további eseményei is hasonló sikerekkel és elismerő szavakkal teltek.

80 klub, összesen 791 versenyzővel vett részt a találkozón Kína több tartományából és 13 országból.

A magyar versenyzők folyamatos és sok gyakorlásának meglett az eredménye.

A kínai versenyrendszernek megfelelően az első 8 helyet díjazzák a szervezők.

Az egyéni kreatív kategóriában a 24 fős tengeren túli nemzetközi mezőnyben többször dobogóra állhattunk, egy I. és egy III. helyet szerezve, az első 8 díjazott között 6 magyar sorakozott!

A páros kreatív kategóriában 6 induló pár közül elhoztuk az I. és IV. helyet.

A mérkőzés kategóriában lehetőségünk volt a teljes kínai mezőnyben versenyezni, női egyéni mérkőzésben 55 indulóból 7. helyen végezni. A férfi egyéni versenyzőink a legjobb 32 közé jutva mérkőzhettek a kategória győzteseivel.

Ezzel a teljesítménnyel a legkiemelkedőbb külföldi országnak számít Magyarország.