Március 29-én Nyuszi Futás!

Idén is lesz Nyuszi Futás! 31. alkalommal rendezik meg Nyíregyházán az eseményt, melyre várják a családokat. Ezúttal is az Atlétikai Centrum lesz a helyszín. 

Cukorágyú, ugrálóvár, bohóc, Tapsi-expressz, tombola és játszóház. Számos program várja majd a családokat március 29-én Nyíregyházán az Atlétikai Centrumban. 31. alkalommal rendezik meg a Nyuszi Futást, mely az egyik legnépszerűbb szabadidősport esemény. A Nyuszi Futásra különleges, egyedi érmekkel is készül a Nyíregyházi Sportcentrum, Pancsi bohóc lufikat hajtogat, és a kicsiknek lesz egy külön játszó sarok berendezve. A táv minden korosztályban 400 méter, és az első három helyezettet külön jutalmazzák, de mindenki kap ajándékot. Külön indítják az ovisokat, az alsó és felsőtagozatos iskolásokat, és lesz családi futás is, ahol egy szülő és egy gyerek futhat közösen.

Folyamatosan eldördül a cukorágyú, és nagyon népszerű a Tapsi-expressz is. Tavaly több mint kétezren vettek részt az Nyuszi Futáson, melyet akkor a rossz idő miatt az Atlétikai Centrum csarnokában tartottak. Amennyiben március 29-én is esne az eső, akkor bent, ha jó idő lesz, akkor a szabadban tartják a rendezvényt, mely 10 órakor kezdődik, és tombolasorsolással zárul, melyen 12 értékes ajándék talál majd gazdára.