Marad a névadó
117 csapat indul a következő szezonban a Városi Kispályás Labdarúgó-bajnokságban. Ezzel továbbra is az ország legnépszerűbb szabadidős rendezvénye a nyíregyházi. A szervezők ma névszponzori szerződést írtak alá az egyik sportbolttal.

Már az előző bajnokságban is az Intersport nevét viselte a Városi Kispályás Labdarúgó-bajnokság. A felek kölcsönösen elégedettek voltak, így kedden megújították a szerződést.

A kispályás labdarúgás mellett kosárlabda-, kerékpár- vagy labdarúgó-eseményeket is támogatunk az országban, a városi bajnokság pedig jól illik ebbe a sorba. Igyekszünk nemcsak a szervezőket, hanem a csapatokat is segíteni – mondta Czakó Gyula áruházvezető.

Idén 113, jövőre 117 csapat vesz részt a bajnokságban. A kispályás foci kapcsán hetente több ezer ember fordul meg a Városi Stadionban, vagy játékosként, vagy nézőként. A szervező Nyíregyházi Sportcentrumnak ezért is jelent nagy segítséget, hogy támogatót találtak.

Több mint négy éve partnerünk a cég, második éve pedig a bajnokság névszponzora lesz. Számunkra fontos, hogy ilyen partnereket találjunk, akik támogatják a sportot – mondta Kőhalmi Richárd, utánpótlás-igazgató.

A bajnokság augusztusban kezdődik, és több mint ezer mérkőzést vívnak majd az együttesek a különböző csoportokban. Mivel a stadionban a pályák villanyvilágítással rendelkeznek, így késő este is futballozhatnak a csapatok.

Dankó László