Ön is nyerhet, ha vasárnap éjfélig kitölti a közlekedési kérdőívet!
Várjuk az Ön válaszait is február 12-ig!

A www.nyiregyhaza.hu/kozlekedes oldalon most lehetősége van elmondania a véleményét és a javaslatait a város közlekedésével kapcsolatban, segítve az Önkormányzat és a tervező, a Mobilissimus Kft. munkáját.

E hét vasárnapjáig, február 12-ig várjuk a város új közlekedési stratégiáját megalapozó kérdőívek kitöltését. Ahogy korábban is írtuk, fenntartható városi mobilitási terv (SUMP) készül Nyíregyháza számára, amely megalapozásában most Ön is részt vehet. Eddig több mint nyolcszázan töltötték ki város közlekedésével foglalkozó általános kérdőívet, illetve a helyi buszokkal, a kerékpáros közlekedéssel és az autózással foglalkozó tematikus kérdőíveket. A válaszok révén átfogó képet kapnak Önöktől mind a tervezők, mind az Önkormányzat szakemberei, és ezzel jelentős mértékben hozzájárulhatnak, hogy a mobilitási terv a valós és leginkább égető problémákra adjon választ.

Az általános kérdőív megválaszolói között értékes nyereményeket sorsolunk ki:

1. díj: Városi roller

2. díj: Családi belépőjegy az Aquarius Élményfürdőbe (2 felnőtt és 2 gyermek részére)

3. díj: Családi belépőjegy a Nyíregyházi Állatparkba (2 felnőtt és 2 gyermek részére)

Február 12-ig várjuk észrevételeit, a kérdőíveket a város több mint 10 pontján, papíron is elérhető, valamint elektronikusan is kitölthető a www.nyiregyhaza.hu/kozlekedes oldalon.

Az általános kérdőív mellett kérjük, hogy töltse ki tematikus kérdőíveinket is! Attól függően, hogy Ön közösségi közlekedést használ, kerékpározik, vagy személygépkocsival utazik rendszeresen, töltse ki egy vagy több kérdőívünket. Válaszaival hozzájárul, hogy városunk közlekedése élhetőbb és az Ön igényeinek is megfelelő legyen.

A helyi autóbuszos közösségi közlekedésre vonatkozó kérdőív ITT érhető el

A kerékpáros közlekedésre vonatkozó kérdőív ITT érhető el

Az egyéni autós közlekedésre vonatkozó kérdőív ITT érhető el

A sorsolás 2017. április 21-én lesz Nyíregyházán, a „Helló Nyíregyháza” rendezvény keretében.
Köszönjük együttműködését, várjuk véleményét!