Már csak két csapat veretlen - az egyik a Szpari

Már csak két csapat veretlen az idei bajnokságban a Merkantil Bank Ligában - az egyik a Nyíregyháza Spartacus!

A 7. fordulóban az a Budafok lesz az ellenfél, mely szintén jól kezdte a szezont, és 13 pontjával a második helyen áll, egy ponttal gyűjtöttek többet a Szparinál. Azaz nyírségi siker esetén megelőzheti a BMTE-t a Spartacus vasárnap. A budafokiak legyőzték a Vasast, az Ajkát, a BVSC-t és a Csákvárt, döntetlent játszottak a Gyirmóttal, és a legutóbbi fordulóban a Kozármislenytől kaptak ki először. Több nyíregyházi kötődésű labdarúgójuk van, Oroszi István, Vasvári Zoltán és Nagy Gergő is a Szpariban nevelkedett, Szerető Krisztofer pedig utóbbihoz hasonlóan nyáron igazolt a BMTE-hez. 

Érkezők: Elek Bence (III. Kerületi TVE), Fiáth Bence (Parma U19 - Olaszország), Kocsis Bence (Paks – kölcsönbe), Lorentz Márton (Paks), Merényi Ádám (MTK), Nagy Gergő (Nyíregyháza – legutóbb Tiszaújváros, kölcsönben), Orosz Marcell (Ferencváros – kölcsönbe), Pintér Ádám (Szentlőrinc), Szerető Krisztofer (Nyíregyháza)

Távozók: Adorján Krisztián (Bp. Honvéd), Bakti Balázs (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza, onnan Vasas, kölcsönbe), Beke Péter (Paks), Forrai Zoltán (FC Dabas), Györgyi Arthur (romániai, FK Csíkszereda – Románia), Jagodics Márk (Haladás), Margitics Andor (?), Molnár Bence (FC Dabas – kölcsönbe), Soltész István (Zalaegerszeg), Sós Máté (Diósgyőr – kölcsönből vissza), Szalai Dániel (Bicske), Szűcs Zsolt (putnoki kölcsön után FSG Oberpeteresdorf/Schwarzenbach – Ausztria), Takács Ronald (ukrán-magyar, Gyirmót FC Győr)

A vasárnapi Nyíregyháza Spartacus - Budafok mérkőzést Balmazújvárosban rendezik. Ingyenes szurkolói busz most is indul a Városi Stadion parkolójából 14.30-kor. A tervek szerint lesz élő stream közvetítés is. A találkozó 16 órakor kezdődik.