Már csak alig 2 ezer ingyen jegy maradt

 Továbbra is sikeres a nyugdíjas fürdőprogram! Eddig mintegy 8300 jegyet vettek át a szépkorúak.


 Mint ismert, a Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program keretében 10 ezer darab sorszámozott úszó- és fürdõjegyet bocsátanak ki és mivel augusztus 31-éig nem fogytak el a belépõk, a jegykibocsátást ismét meghosszabbították egy hónappal. Érdemes a kiváltott ticketeket felhasználni, hiszen a beváltás után minden meghosszabbított igénylési hónapban újra igényelhetnek jegyet a nyugdíjasok, ha a kibocsátás még nem ért véget.
Fontos tudni, hogy az igénylõnek fel kell mutatnia a személyi igazolványát, a lakcímkártyát és a nyugdíjfolyósítási törzsszámigazolást a regisztrációhoz. Jelenleg mintegy 1700 jegyet tudnak még felvenni regisztráció után a nyugdíjasok, a belépõket december 20-áig lehet felhasználniuk.

Szavazzon az Aquariusra!

A szallas.hu oldalon ismét elindult Az év turisztikai attrakciója verseny, melyen az Aquarius Élmény- és Parkfürdõ is részt vesz, pillanatnyilag a második helyen.  Egyszer már Nyíregyházára érkezett a díj, amikor az állatpark nyert, remélik, másodszor is  sikerül hazahozni ezt az elismerést! Szavazni a www.szallas.hu oldalon lehet.