Magyar Kupa az Arénában

 Nem unatkoztak a Flexi Team Aerobik Egyesület versenyzői és szüleik pénteken éjszaka. Éjfélig dolgoztak azon a Continental Arénában, hogy a szombaton kezdődő Magyar Kupa versenyre minden rendben legyen - sikerrel. Fantasztikus helyszín várta az ország különböző ponjairól érkező versenyzőket. 

- Szombaton a kisebb korcsoport számára rendezünk versenyt, vasárnap pedig a nagyok következnek. A tét nagy, hiszen ez a 3. forduló, és a legjobbak a döntőbe juthatnak - mondta Magyar D. Judit, a szervező Flexi Team Aerobik Egyesület elnöke. 

A megnyitón Dr. Szabó Tünde is részt vett. 

- Ha ilyen fiatalon elkezdenek sportolni a gyerekek, az életük részévé válik a mozgás. És ezzel együtt nem csak ők, hanem szüleik is többet mozognak majd - mondt a sportért felelős államtitkár. 

A verseny fővédnöke Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere. 

- Nagy öröm számunkra, hogy fiatal sportolókkal telt meg a Continental Aréna. Ezért fontos, hogy minden feltételt megteremtsünk, hogy mozoghassanak - így decemberben szereténk átadni a jégpályát, jövőre pedig indulhat az Atlétikai Centrum, a stadion majd az uszoda építése is - mondta Dr. Kovács Ferenc polgármester.  

További képekért kattintson a fotóra!

Több mint nyolcszáz versenyző vesz részt a viadalon.

Dankó László 

(Fotó: Trifonov Éva)