Legyen a Nyíregyházi Állatpark az Év Turisztikai Attrakciója
A szallas.hu az Év Szállása és az Év Turisztikai Települése mellett idén szeretné megtalálni az Év Turisztikai Attrakcióját is. A lehetséges győztesek között pedig a Nyíregyházi Állatpark is szerepel!

– A Nyíregyházi Állatpark a várostól 5 km-re, a sóstói üdülőövezetben található, ahol strandfürdő, falumúzeum és egy parkerdő nyújt kikapcsolódást az idelátogatóknak. Az Állatpark ebben a természetes, szinte háborítatlan környezetben kapott helyet egy tölgyerdő mélyén. A 30 hektáros területen földrészek fogadják a látogatókat, hogy aki ide belép, végigjárhatja a Földet, megfigyelheti miként élnek a világ különböző vidékein az állatok – írják a szallas.hu 16 látnivalóból álló listáján.


Fotó: Nyíregyházi Állatpark

 

A nyíregyházi nevezetesség jelenleg első helyen áll a sorban, közel kétezer voksot már bezseblelt, maga mögé utasította a keszthelyi Festetics-kastélyt, az Aggteleki-cseppkőbarlangot, a Miskolctapolcán található Barlangfürdőt és az Egri várat is. De ez még nem a végleges eredmény, a sorrend bármikor változhat, szavazzon Ön is a Nyíregyházi Állatparkra!

 

Fotó: Nyíregyházi Állatpark