Kupameccset játszanak a röplabdások

Sűrű lesz a program a következő hetekben a Fatum Nyíregyháza számára. A csapat ma Magyar Kupa mérkőzést játszik Veszprémben, pénteken pedig Kaposvárra utazik. A jövő héten Bukarestben lépnek pályára a röplabdások a Challenge Kupában. 

Továbbra is százszázalékos a bajnokságban a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások legutóbb a Szent Benedek ellen is győztek 3-1-re. A csapata egy szett kivételével stabilan játszott, és sikerült kijavítani azokat a hibákat, amik az edzőmérkőzéseken még jellemezték az együttest. 

A szombati győzelem után újból sűrű program vár a röplabdásokra. Kedden már ismét útra kelt a Fatum Nyíregyháza, ezúttal Magyar Kupa mérkőzés vár a csapatra Veszprémben. A VEHIR-VESC a selejtezőben 3-0-ra győzte le a BDSE-t, így jutottak a nyolcaddöntőbe. A mieink most csatlakoznak a sorozathoz, és a párharc egy mérkőzésen dől el. A szakmai stáb szeretné a napokban érkező új légióst, Valerin Carabalit is pályára küldeni.  

Pénteken folytatódik az „országjáró turné”, mivel Kaposváron játszik bajnokit a csapat 17.30-tól. Ezt a találkozót a hunvolley.tv is közvetíti. A somogyiak három vereséggel indították a szezont, de élcsapatoktól, a Vasastól, a Békéscsabától és az idén nagyon megerősödő MÁV Előrétől kaptak ki. A jövő héten aztán az országot is elhagyja a Fatum, és Challenge Kupa meccsre utazik Bukarestbe. A november 8-i találkozó visszavágója 15-én lesz a Continental Arénában. Előtte még 11-én az Újpestet fogadja bajnokin a csapat, szóval nem fognak unatkozni a lányok november elején.