Kupameccs után - Kaposvárra utazik a Fatum Nyíregyháza röplabda együttese

 

A héten a belga bajnok Beveren ellen jó teljesítményt nyújtott a Fatum Nyíregyháza, ennek ellenére kikapott a csapat. A játékosoknak azonban nem kell szégyenkezniük, mivel egy komolyabb játékerőt képviselő, nyolcszor akkora költségvetésből gazdálkodó együttessel szemben maradtak alul.

- Mindent megpróbáltunk és úgy érzem nem játszottunk rosszul, de sajnos csak megszorítani tudtuk ellenfelünket. Szerdától viszont már a következő mérkőzésekre készültünk - mondta Kalotai Zsófia játékos.

Vasárnap már bajnoki vár a Fatum Nyíregyházára a Kaposvár ellen. A két csapat ősszel találkozott már, akkor Nyíregyházán magabiztosan nyertek a mieink. Kérdés, a hétközi kupameccs mennyit vett ki a játékosokból.

- Volt lehetőségünk regenerálódni, de tegnap már ugyanúgy edzettünk mint korábban. Győzni szeretnénk Kaposváron és utána a kupameccsen is – mondta Horváth András vezetőedző.

Szombathelyi Szandra, Vacsi Evelin és Isis Francesco sem egészséges, utóbbi játékára azért van esély Kaposváron. A jövő héten még egy Magyar Kupa mérkőzés vár a Nyíregyházára a Haladás ellen. Itt az első meccset a Fatum nyerte, így előnnyel várhatja a visszavágót.

Dankó László

Fotó:Szarka Lajos