Közös szervezésű Élelmiszeripari Szakmai Napot tartott a PRIMOM és a Nyíregyházi Egyetem

Nov 13, 2018

Immár harmadik alkalommal rendezték meg az Élelmiszeripari Szakmai Napot a megyeszékhelyen. A PRIMOM Vállalkozásélénkítő Alapítvány két évvel ezelőtt együttműködési megállapodást kötött a Nyíregyházi Egyetemmel, amelynek célja a tudomány és a gazdaság kapcsolatának erősítése, a megye agrárágazatának fejlesztése.

Számos témát érintettek az előadók

A konferencia előadói többek között a Közös Agrárpolitika 2020 után várható változásairól, a vidékfejlesztési forrásokról, az aktuális pályázati lehetőségekről, és a Modern Vállalkozások programjáról tájékoztatták a résztvevőket. A Nyíregyházi Egyetem is fontosnak tartja az agrárágazat támogatását, a modern termelési rendszerek megismertetése mellett a duális képzés szempontjából is.

Kóstoló is várta a résztvevőket

Az Élelmiszeripari Szakmai Napon az érdeklődőket kiállítás és kóstoló is várta, többek között mangalica termékekből, lekvárkülönlegességekből és borokból.

 

Szoboszlai Tibor

Előző hír
Szóra bírt csontjaink - kiállítás Nyíregyházán, a Jósa András Múzeumban
Következő hír
Máramarosi tájak, emberek

Kapcsolódó híreink