Közlemény: változások a Sóstó–Gyógyfürdők Zrt. egységeiben elérhető szolgáltatásokban

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. tájékoztatja tisztelt Vendégeit, hogy a koronavírus járvány a Társaságra gyakorolt gazdasági hatásai az alábbi változásokat teszik szükségessé a Társaság egyes egységeinek működési gyakorlatában.

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt.közleménye az alábbiakban olvasható:

  • 2020. október 01-től, csütörtöktől a Júlia Fürdőben (4400, Nyíregyháza, Malom u. 19.) a gyógyászati részleg működését Társaságunk határozatlan időre szünetelteti. A NEAK (Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő) által támogatott fürdőgyógyászati kezelések a továbbiakban az Aquarius Élményfürdő gyógyászati részlegén (4431, Nyíregyháza, Fürdőház tér 2.) érhetők el. A 2020. október 01. előtt a Júlia Fürdőbe kiírt és megkezdett gyógykúrák folytatása szintén az Aquarius Fürdőgyógyászaton történik, a kezelések időpontjainak egyeztetése személyesen lehetséges az Aquarius Fürdőgyógyászat recepcióján.

FONTOS! A 2020. október 01. előtt a Júlia Fürdőbe kiírt, és ott már megkezdett gyógykúrák önrészének megfizetése a Júlia Fürdőben alkalmazott árakon történik, attól függetlenül, hogy a gyógykúrát a Vendég már az Aquarius Fürdőgyógyászaton folytatja.

Amennyiben tisztelt Vendégeinknek bármilyen további kérdése merül fel ezzel kapcsolatban, úgy kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre

  • a Júlia Fürdő pénztárában, a 06 42 504-030-as telefonszámon, vagy az
  • Aquarius Fürdőgyógyászat recepcióján, a 06 42 475-031-es telefonszámon

​​​​​​​A Jósa András Oktatókórház kihelyezett reumatológiai szakrendelése a Júlia Fürdőben változatlanul működik, hétfő, szerda és pénteki munkanapokon, 07.45 – 09.30 óra között.

Mindezek mellett tájékoztatjuk tisztelt Vendégeinket, hogy 2020. október 01-től, csütörtöktől a Hotel Fürdőház szállodai- és fürdőrészlege határozatlan ideig felfüggeszti a Vendégek fogadását. A Parkfürdő 50 méteres úszómedencéje és a mellette található tanmedence az őszi, téli, tavaszi időszakra nem kerül befedésre, így igénybevételük addig lehetséges, amíg a nappali hőmérsékleti viszonyok azt lehetővé teszik.  A medence üzemen kívül helyezésének pontos időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket.

A fent leírt intézkedések kapcsán kérjük tisztelt Vendégeink türelmét és megértését.

 

Forrás: Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.