Közlemény a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vendégfogadásának felfüggesztéséről
Fotó: Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

A 2020. november 10-én megjelent, 484/2020(XI.10) sz. kormányrendelet értelmében a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. a mai naptól kezdődően valamennyi fürdőegységének működését határozatlan időre felfüggeszti.

Az ezzel kapcsolatos közleményüket itt közöljük.

Tisztelt Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. november 10-én kelt, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020.(XI.10.) sz. Korm. rendelet vonatkozó rendelkezései értelmében, tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre 2020. november 11-től a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. által üzemeltetett Aquarius Élményfürdő, az Aquarius Fürdőgyógyászat, valamint a Júlia Fürdő határozatlan ideig zárva tart. Társaságunk korábbi döntése értelmében a Hotel Fürdőház*** szállodai és wellness részlege továbbra sem fogad Vendégeket 2021. május 31-ig, de a 2021. május 31-ét követő időszakra szállodai foglalásokat felveszünk. Mindezek mellett tájékoztatjuk Önöket, hogy a Jósa András Oktatókórház által működtetett, a Hotel Fürdőházba, valamint a Júlia Fürdőbe kihelyezett rumatológiai járóbeteg szakrendelés 2020. november 10-től határozatlan ideig szünetel.

Az Aquarius Élményfürdőben, az Aquarius Fürdőgyógyászaton és a Júlia Fürdőben a Vendégek újbóli fogadásával kapcsolatban a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Az Aquarius Fürdőgyógyászaton megkezdett fürdőgyógyászati kezelések folytatásának lehetőségéről a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) későbbi határozata alapján adunk majd tájékoztatást. Amennyiben a kiírt kezelések újra felvehetők, folytathatók lesznek, kérjük Vendégeinket, hogy az új időpontok egyeztetése céljából vegyék fel a kapcsolatot az Aquarius Fürdőgyógyászat recepciójával a +36 42 475 031-es telefonszámon.

A korábban megváltott jegyek, bérletek, ajándékutalványok érvényességi ideje a vendégfogadás felfüggesztésének időtartamával automatikusan meghosszabbodik. A meghosszabbítást a fürdők pénztáraiban – a szolgáltatás felfüggesztés megszüntetését követően - végzik el munkatársaink.

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. központi irodai rendje akként változik, hogy ügyintézésre munkanapokon 08.00 – 16.00 óra között van lehetőség, kizárólag telefonon, vagy írott, illetve elektronikus levelezés útján.

- levélcím: 4431, Nyíregyháza, Szódaház u. 18.
- tel: 06 42 500-106
- e-mail: sostort@sostort.hu

A Vendégfogadás jelenlegi rendjének változásáról, valamint a fürdőket érintő bármilyen változásról információkat az alábbi úton biztosítunk, illetve szerezhetnek Vendégeink:

- az aquariusspa.hu/hu/akciok-programok-hirek oldalon
- a facebook.com/Aquarius Nyíregyháza oldalon
- a sajtó útján

Vendégeink fogadásának megváltozott rendjével kapcsolatban köszönjük megértésüket, jó egészséget kívánunk!

 

Forrás: Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.