Közel kétezren a történelmi futsal meccsen

Különleges mérkőzést rendeztek a Continental Arénában. A Nyíregyháza Spartacus és az A’ Stúdió Futsal Nyíregyháza találkozott egy gála mérkőzésen. Fantasztikus volt a hangulat, 1800 néző volt kíváncsi a meccsre. 3X15 perces volt az összecsapás, és az első harmadban Gregory találta el a felső lécet, a másik oldalon Kesztyűs lőtt mellé. A 13. percben aztán Maneca már pontosan célzott, és megszerezte a vezetést a Stúdiónak. Próbált egyenlíteni a Szpari, voltak is lehetőségek, de az első  játékrészben nem változott az eredmény. A második harmadot Herjeczki bombája nyitotta, nagyot védett Petró. Herjeczki újabb lövésénél viszont már ő is tehetetlen volt, egyenlített a Spartacus. Gregory a 23. percben ismét a Stúdiót juttatta előnyhöz, majd Maneca is betalált. Gregory használt ki egy ziccert, de Kovácsréti és Pataki is szépíthetett volna, ám kimaradtak a helyzetek. Az utolsó játékrészben egy szép támadás után Szabó L. lőtt a kapuba közelről, megszerezve a Stúdió ötödik gólját, a másik oldalon pedig Vass P. bombázott az oldalhálóba. Öreglaki lőtt balról az alsó sarokba, majd Gregory ívelt az utolsó pillanatban a kapuba, beállítva a végeredményt.  Az első futsal gála mérkőzést a Stúdió nyerte a két csapat között, visszavágó júniusban nagypályán...

A’ Stúdió Futsal Nyíregyháza – Nyíregyháza Spartacus 7-1 

Stúdió: Petró, Öreglaki, Gregory, Maneca, Dávid 

Csere: Szabó L., Kovács R., Lakatos, Kovács Á., Gagyi, Krajnyák, Bakó, Urr, Kiss, Garda

vezetőedző: Lovas Norbert 

Spartacus: Fejér, Farkas, Géresi, Gresó, Kovácsréti 

Csere: Bese, Bertók, Herjeczki, Kesztyűs, Nagy B., Németh B., Oláh, Pataki, Vass P.

vezetőedző: Tímár Krisztián 

Tímár Krisztián: - Kevesen tudják, de van futsal papírom is, viszont most használtam először. Azért ez más sportág, de arra jó volt, hogy megtörjük a monotonitását a felkészülésnek. Örülök, hogy ilyen fantasztikus hangulatban játszhattunk. 

Lovas Norbert: - Libabőrösök lettünk, amikor a szurkolótábor rázendített, reméljük sokan a jövőben is buzdítanak majd minket a futsal találkozókon. Jó érzés volt ennyi néző előtt játszani. 

Herjeczki Kristóf: - Régebben kispályáztam, de már régen játszottam kispályás meccset. Sajnáljuk, hogy nem sikerült szorosabb mérkőzést vívnunk, de készülünk a júniusi visszavágóra. 

Öreglaki Norbert: - Úgy érzem szórakoztató mérkőzést vívott a két csapat, jó reklám volt a futsalnak. Várjuk a folytatást! 

Kapcsolódó galéria

Nyíregyháza Spartacus - A' Studio Futsal Nyíregyháza futsal mérkőzés