Kosaras támogatás
Kitart a fiatalítás mellett a Nyíregyháza Blue Sharks. A férfi kosárlabda együttes főként saját nevelésű játékosokkal szerepel a bajnokságban, és szeretne az első négy közé jutni. Ebben segítheti az a támogatói szerződés, melyet ma kötöttek.

 A Nyíregyháza Blue Sharks kerete alaposan megfiatalodott a nyári szünetben. Több, jelenleg még középiskolás játékossal szerepel a klub az NB-I/B-ben, és a koncepció mellett a jövőben is kitartanak.

- Szeretnénk mindent feltételt megteremteni ahhoz, hogy ezek a fiatal tehetségek itt maradjanak Nyíregyházán, ne kelljen elhagyniuk szülővárosukat. Ehhez fontos a klub gazdasági stabilitása, melyben nagy szerepe van a támogatóinknak – mondta Sitku Ernő ügyvezető, Nyíregyházi Kosárlabda Non Profit Kft.

A klub ma újabb, a szezonra szóló szerződést kötött a Marso Kft-val. A nyíregyházi cég neve az elmúlt években összeforrt a kosárlabdával, és most is kiemelt támogatója lesz az együttesnek.

További képekért kattintson a fotóra!

- Nyíregyházi cégként fontosnak tartjuk a helyi sport támogatását, és bízunk abban, hogy a kosárlabda csapat sikeres lesz, és a fiatalokkal eléri célját, azaz rövid időn belül vissza kerül az élvonalba - mondta Becser Zoltán ügyvezető igazgató, Marso Kft.

A Kék Cápák legközelebb bajnoki mérkőzésen a MAFC ellen lépnek pályára idegenben. A sorsolás úgy alakult, hogy a nyíregyháziaknak Karácsonyig már nincs több hazai bajnoki mérkőzésük, a Hepp Kupában azonban még versenyben vannak, és december 3-án a Baját fogadják a Continental Arénában.

Dankó László

(Fotó: Szarka Lajos)