Korosztályos Országos Bajnokság - Jól szerepeltek a Marso TC versenyzői

Idén rendhagyó módon, két helyszínen, két különböző időpontban tartották meg a Korosztályos Országos Bajnokságot. Míg augusztus elején az egyéni és páros mérkőzések Budapesten zajlottak, addig a csapatbajnokságokat Szegeden tartották meg a hónap végén. Az egyéni versenyszámokban a korosztályos ranglista alapján csak a legjobb helyezettek indulhatnak, míg a csapatversenyre a Korosztályos Vidék és Budapest Bajnokságokon lehetett kvalifikációt szerezni. A csapatversenyeken egyébként csak a legjobb 4-4 csapat indulhatott.  

A nyíregyházi teniszezők összességében sikeresen zárták a Korosztályos Országos Bajnokságot, hiszen Závaczki Milán szenzációs játékával F12 egyéniben – hasonlóan a vidékbajnoksághoz – második helyezést ért el, míg Riskó Roland F18 egyéniben a dobogó harmadik fokára állhatott. Párosban is születtek szép eredmények a budapesti bajnokságon, itt Varga Viktória Dinnyés Lili (Paksi SE) oldalán L14 páros kategóriában a 2. helyezést érte el, míg Závaczki Milán Molnár Máté Levente (Panakor TK) oldalán a dobogó 2. fokára állhatott.

A csapatbajnokságra Szegeden, a Gellért Szabadidőközpontban került sor augusztus végén, ahol a Závaczki Milán, Vitéz Csongor, Somlai Dávid alkotta F12 csapat a 4. helyet szerezte meg.

Ezúton is gratulálunk valamennyi MARSO Tenisz Centrumos versenyzőnek!

Eredmények összesítve:
F12 egyéni: Závaczki Milán 2. hely
F18 egyéni: Riskó Roland 3. hely
L14 páros: Varga Viktória – Dinnyés Lili (Paksi SE) 2. hely
F12 páros: Závaczki Milán – Molnár Máté Levente (Panakor TK) 3. hely
F12 Csapat: Závaczki Milán, Vitéz Csongor, Somlai Dávid 4. hely