Klubigazgató a Szparinál
Készül a hétvégi bajnoki mérkőzésre a Nyíregyháza Spartacus. A csapat az Újpestet fogadja vasárnap a Városi Stadionban. A vezetésben ma változás történt, klubigazgató felügyeli az operatív munkát.

A stadion teniszcsarnokában tréningezett ma délelőtt a Nyíregyháza Spartacus. Jól kezdte a tavaszt a Szpari, a csapat 2–1-re nyert a Debrecen ellen, és négy pont előnnyel vezeti a tabellát az NB III-ban. A hétvégén az Újpest II érkezik a Városi Stadionba. Mától változott a klub vezetése. Kozák Attilát nevezte ki a tulajdonos klubigazgatónak, aki az operatív munkáért felel. Jelenleg a licenckérelem zajlik.

– Két éve dolgozok már a Holdingnál, és Révész Bálint felkérésére vállaltam el a pozíciót. Három fő stratégiai feladat van most, az egyik a klublicenc feltételeinek a teljesítése, a másik, hogy szeretnénk a Bozsik Labdarúgó Akadémiával is szorosabb kapcsolatot kialakítani, valamint a menedzsment és a csapat munkáját jobban összehangolni. NB II-es licencet kérünk, ezen kívül pedig szeretnénk egy fiókcsapatot is indítani nyártól, ebben a város is partner. Számomra nagy felelősség egy ilyen klubot irányítani, és komoly kihívás is, július 1-jéig a szabadság szót nem ismerem, mindent megteszek azért, hogy a Spartacus eredményesen működjön. Ami a sportszakmai munkát illeti, azért továbbra is a vezetőedzővel együttműködve Nagy Sándor sportigazgató felel – mondta Kozák Attila klubigazgató.

Dankó László