Kiszűrték a forgalomból
Fotó: police.hu

A szabolcsi a rendőrök az M3-as autópálya Kálmánházi pihenőjében ellenőrizték a túlsúlyosnak bizonyult járműszerelvényt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály járőrei az M3-as autópálya szabolcs vármegyei szakaszán vontak intézkedés alá egy járműszerelvényt 2023. június 21-én.

Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a román honosságú kistehergépjárműből és a hozzá kapcsolt, rakománnyal terhelt utánfutóból álló járműszerelvény össztömege meghaladja a forgalmi engedélyébe bejegyzett megengedett maximális értéket. A rendőrök a külföldi járművezetőt a túlsúly megszüntetésére, és a szabályszegés elkövetése miatt 100.000 forint összegű pénzbírság megfizetésére kötelezték.  

A rendőrség a közúti balesetek megelőzése érdekében mindent megtesz annak érdekében, hogy kiszűrje a forgalomból a balesetveszélyes gépjárműveket, járműszerelvényeket.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a közúti balesetek megelőzése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be.

Forrás: police.hu