Kisvárda Master Good: már vizsgálják a potenciális játékosjelölteket

Három-négy helyen szeretné erősíteni a csapatot a Kisvárda Master Good vezetése. Az együttes a 7. helyen zárta az őszi szezont, de csak három pontra állnak a kieső helyektől. A kisvárdai gárda hétfőn tartotta az idei első edzését, az együttes holnap Egyiptomban folytatja a felkészülést.

Az ünnepek utáni első edzést tartották a Kisvárda Master Good focicsapatnál. A játékosok a karácsonyi szünet után először erőnléti edzést tartottak, majd már kipattintva együtt cipelték be a kapukat a pályára, hogy aztán elkezdődjen az átmozgatás.  Az is kiderült, hogy a csapat a várkerti stadion helyett holnap már kellemesebb helyszínen folytatja tovább az edzéseket.

Holnap indulunk Egyiptomba, ami már egy jól bejáratott helyünk, hiszen már harmadik éve térünk oda vissza. Abszolút minden feltétel adott, hogy normálisan és nyugodtan fel tudjunk készülni az újévre.

– fogalmazott Gosztonyi András, a csapat csatára.

A kisvárdaiakra rá is fér az alapos felkészülés, mert a 12 csapatos NB1 tabelláján ugyan jelenleg a hetedik helyen állnak, de csak 3 pontra vannak a kiesés jelentő helyektől. Éppen ezért a várdai csapat tagjai is házi feladatokat kaptak a téli szünetre is. Az edzők pedig az elmúlt napokban a potenciális játkosjelölteket vizsgálták, mert nem minden csapataggal számolnak a tavaszi idényben.

Minden csapat életében kötelező, hogy azok a játékosok, akik kevesebbet szerepeltek, vagy csökkent  a motivációjuk, kevésbé húzzák  a csapatot felfelé, akkor azoknak megadjuk a lehetőséget, hogy új helyen kibontakoztathassák tehetségüket és volt olyan nálunk is, aki kényszerből kérte a távozását. Az egyik legfontosabb hiányzónk lesz a következő szezonra Felipe, akinek a térde nem jött teljesen rendbe, nem akar eligazolni sehová, de egyelőre a rehabilitációt otthon folytatja, de már készül a futball utáni életére, ő kérte, hogy ha lehetőség van rá, akkor tekintsünk el a félévi szerepeltetéséről. A másik játékosunk aki kevesebbet játszott - neki szintén térdsérülése van - Anderson Pico, egy brazil játékos és most Hugo Seconak olyan családi problémája jött közbe, ami nem teszi lehetővé a tavaszi folytatását.

– emelte ki Révész Attila, a Kisvárda Master Good sportigazgatója.

Révész Attila elmondta, 3-4 helyen szeretnék erősíteni a kisvárdai együttest. Erre azért is szükség van, mert a tavalyi tavaszi idényről is kiderült, hogy a kiegyenlített NB1-ben nem könnyű felfelé lépegetni a tabellán. Az NB1 tavaszi szezonja január 25-én kezdődik el.