Kilenc éremmel kezdtek az aerobikosok, jól szerepeltek a tornászok

6 arany, 2 ezüst ,és 1 bronzéremmel kezdték a szezont a Spartacus Torna Club aerobik versenyzői. Kondoroson jártak a lányok az Aerobic Diákolimpia keleti elődöntőjén, és ahogy azt már megszokhattuk tőlük, remek eredménnyel tértek haza. 


A tavaszi szünetet követően áprilisban folytatódnak a megmérettetések, hiszen két nemzetközi verseny, a Diákolimpia döntője, és az Aerobic Magyar Kupa 1. fordulója is ebben a hónapban lesz.

A klub fiú tornász csapata részt vett a MATSZ férfi torna szakága által megrendezett Fiú Serdülő, Fiú Kadett és Férfi Ifjúsági II. osztály Országos és Vidék Bajnokságon, ahol rendkívül szép eredmények születtek.

Eredmények: 

Fiú Serdülő II. osztály Vidék Bajnokság kategóriában a Szanyi Ármin, Palotai Botond és Berze Dávid összeállítású csapat 6. helyen végzett, míg egyéni összetett versenyben Palotai Botond 11. lett.
Fiú Kadett II. osztály Vidék Bajnokság kategóriában Munkácsi Dominik és Tóth Zsigmond megszerezte a csapatbajnokság 6. helyét.
Férfi Ifjúsági II. osztály Vidék Bajnokság kategóriában a Kovács Kornél, Vásárhelyi Sándor és Magyar Zsombor alkotta trió csapatban elhozta az előkelő harmadik helyezést, míg egyéni összetettben Magyar Zsombor felállhatott a dobogó második fokára.