Kihagyhatatlan programok, sikerek és szabadulószobás kulisszatitkok a Sziesztában

A tartalomból:

 Like 4 gála és számos színvonalas program a Váci Mihály Kulturális Központban az év hátralévő részében. Mészáros Szilárd beszélt a részletekről.

• Egyedülálló rendezvény részesei lehettek a nyíregyháziak. November 9. és 11. között került megrendezésre az I. Nyíregyháza Rally. Tekintsen vissza velünk a verseny legizgalmasabb 

 Katus Attila ismét Nyíregyházán tart edzés. A FittKedd részletes programjairól Hornyák Enikő mesélt.

• Madárgyűrűzés a Szelkó-tónál. A szakmai programsorozatra minden érdeklődőt várnak, szombaton családi nappal kedveskednek a szervezők. Petrilláné Bartha Enikő volt a vendégünk.

• Egyre népszerűbbek a szabadulószobák országszerte és Nyíregyházán is! Új történet, kulisszatitkok és tippek a játékhoz Jakab Zsolttól.

• Megtartották az idei Prima Díj átadóját. Munkatársunk, Dankó László a Megyei Közgyűlés Különdíját vehette át a neves gálán. A sajtószakmában eltöltött 22 évéről mesélt a Sziesztában.

• A Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium nyerte meg idén a Városi Verébavatót. Az iskola DÖK elnöke, Szilágyi Soma és Tamás Barbi, az elsős csapat egyik tagja volt a Szieszta vendége.

• November 30-án mutatják be A kis hableány meseadaptációt a Móricz Zsigmond Színházban. A rendező, Sediánszky Nóra mesélt a bemutató részleteiről és szépirodalmi útikalauzának (A fény felé) december 11-ei kötetbemutatójáról.

Várja Önöket a műsorvezető, Farkas Fanni.

Vetítési időpontok: péntek 18.25, 19.30 és 22.20, szombat 8.00 és 18.30, valamint vasárnap 07.30.