Ki kell szerelni a kéziféket!

A negyedik helyen zárta a hazai rendezésű Fatum Kupát a Nyíregyháza. A mieink a későbbi győztes Prostejovtól szenvedtek vereséget az első nap, majd a bronzmeccsen nagy csatában maradtak alul 3-2 arányban az Újpesttel szemben. Tomás Varga vezetőedző szerint fejben kell előre lépniük a lányoknak, hogy ne legyen ilyen hullámzó a teljesítmény. 

- Amikor elkezdtek működni a dolgok, akkor működtek, amikor viszont nem, akkor nagyon nem! Épp ezt akartuk pedig elkerülni. A pályán mindenki elkezdett azon gondolkodni, hogy mi a probléma. Túl kell tenni magunkat a dolgokon ha valami nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, és a következő labdamenetre kell koncentrálni. Ez bosszant, mert amikor figyeltünk, akkor megvalósítottuk amit gyakoroltunk. A felkészülés lényege, hogy tanuljunk ezekből a hibákból, és a bajnokság kezdetére megfelelő szintre jussunk. Magunknak nem adtunk ezzel a felfogással esélyt, egy-egy rontás után mindig behúztuk a kéziféket. Na ezt a kéziféket kell kiszerelnünk – mondta Tomás Varga vezetőedző.

A hétvégén Békéscsabán vesz részt egy tornán a Fatum Nyíregyháza. Szombaton 16 órától a Kaposvár lesz az ellenfél, majd vasárnap 16 órától a házigazda ellen lépnek pályára a mieink.