Kezdődik a Mandala Nyár
Idén is lesz Mandala Nyár. Már a 24. alkalommal tartják meg a nyári színházi programsorozatot, amelynek ebben az évben is a Sóstói Múzeumfalu ad otthont. A közönség láthat prózai és zenés előadásokat. A Mandala Nyár július 18-án szombaton este Hűvösvölgyi Ildikó és Kautzky Armand Színes orchideák című műsorával kezdődik.

Szombaton kezdődik a Mandala Nyár szabadtéri előadássorozata. Idén is megtartják a nyári színházi programot, már 24. alkalommal várja a könnyed, szórakoztató előadásokra a Mandala Dalszínház a színházkedvelő közönséget. A rendezvénysorozatnak, ahogy az elmúlt években, idén is a Sóstói Múzeumfalu ad otthont.

 

KÖNNYED, NYÁRI ELŐADÁSOK

 

Bódis Gábor, a Mandala Dalszínház ügyvezetője elmondta: a program változatos: lesznek prózai és zenés előadások, a közönség láthat vígjátékot, musicalt és musical komédiát, rockoperát és kisoperettet is. Az idei Mandala Nyár első előadásaként július 18-án szombaton este 9 órakor Színes orchideák címmel Hűvösvölgyi Ildikó és Kautzky Armand műsorát láthatja a közönség. Az esten részletek hangzanak el többek között a Macskák, a Vörös Malom, a Charley nénje és az Imádok férjhez menni című darabokból. A Mandala Nyár keretében júliusban lesz operett-gála, augusztusban bemutatják az Oscar című vígjátékot és az Apácák című musical komédiát, a közönség láthatja a Félrelépni tilos című vígjátékot, a Mágnás Miskát, az István a királyt, A csúnya lány című zenés vígjáték-kisoperettet, és szabadtéri premierre is várják a színházkedvelőket: a Mandala Dalszínház bemutatja a Légy jó mindhalálig című musicalt.

 

GÁLA ZÁRJA A MANDALA NYÁR PROGRAMSOROZATÁT

 

Az idei Mandala Nyár programsorozata szeptember 5-éig tart, a zenés nyári rendezvénysorozat zárásaként a hagyományok szerint ez évben is Mandala-zárógálára várják a nagyközönséget a Sóstói Múzeumfaluba.

F.A.