Két csapat – négy győzelem
Két győzelmet aratott az AQUA SE Nyíregyháza 2003-as csapata, és kettőt a 2002-es!

Két mérkőzést játszottak Vácott a fiatal pólósok az Északkeleti Liga Kupa 2003-as korosztályában. Először a Kazincbarcika ellen mérkőztek meg a fiúk, ahol nagyon kemény, harcos mérkőzésen, vert állásból fordítva nyert az együttes, köszönhetően Pettendi Dávid kiváló kapusteljesítményének és a lendületes utolsó negyednek.

Kazincbarcikai DVK–AQUA SE Nyíregyháza 5–6 (1–0, 2–2, 2–1, 0–3)


Az AQUA SE gólszerzői: Pethe Noémi 2, Szakács Vince 2, Pelle György 2

A második mérkőzést a miskolciak ellen játszották. Ez a mérkőzés valamivel könnyebbnek bizonyult, hiszen fölényes győzelmet arattak az AQUA fiatal pólósai.

AQUA SE Nyíregyháza–MEAFC 11–4 (4–2, 2–0, 2–2, 3–0)

Az AQUA SE gólszerzői: Pelle György 4, Oláh Péter 3, Szakács Vince 2, Pethe Noémi, Papp Levente

Gazsovits Zoltán edző: – Elégedett vagyok a hétvégi teljesítménnyel. Sajnos sokan betegséggel küzdenek, így kicsit fiatalabb kerettel utaztunk el, de ügyesen helytálltak a játékosok. A hétvégén kiemelkedő teljesítményt nyújtott Pelle György 6 góljával, Pettendi Dávid kiváló védéseivel, illetve Pethe Noémi és Szakács Vince szorgos mezőnymunkájával.

A 2002-es csapat Békéscsabán teljesítette „kötelességét”, és két könnyed győzelemmel tért haza a vidékbajnokság soros fordulójából.

Dinamo Prosper Oradea–AQUA SE Nyíregyháza 3–10 (0–3, 2–1, 0–2, 1–4)

Az AQUA SE gólszerzői: Cserpák Zalán 2, Lamos Balázs 2, Lipták Milán 2, Szécsi Tamás 2, Kedves Iván, Szanics Gergely

Kiskunfélegyházi VSE–AQUA SE Nyíregyháza 5–31 (1–7, 2–9, 1–8, 1–7)

Az AQUA SE gólszerzői: Lamos Balázs 9, Szanics Gergely 7, Lipták Milán 6, Kedves Iván 5, Pazonyi György 2, Cserpák Zalán, Szécsi Tamás

Kántor Gábor edző: – Az országos bajnokság csak február közepén folytatódik, ezért mi pokolian kemény 3 hetes alapozáson vagyunk túl. Az eredménnyel elégedett vagyok, de ha majd a terhelésből visszább veszünk, a játék lesz még ennél sokkal jobb is!