Kérdőívért bérlet
Elégedettek a nézők a Móricz Zsigmond Színház kínálatával. Ez abból a kérdőívből derült ki, amelyet több mint 600 színházlátogató töltött ki az év folyamán. A teátrum a szavazók közül kettőt éves páros bérlettel jutalmazott.

Éves páros színházbérletet, wellness szolgáltatásokhoz kapcsolódó kedvezményeket és egy kulcstartót vehetett át az a két szerencsés színházlátogató, akik kitöltötték a Móricz Zsigmond Színház éves kérdőívét.

 

Bérletösztönzés

 

Milyen gyakran jár színházba?, Ki a kedvenc színésze?, Mi a véleménye a színház honlapjáról?, Befolyásolja-e az előadás kiválasztásában a műfaj? ...ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kereste a választ az anonim kérdőívekkel a teátrum vezetése. Szerették volna megtudni, hogy elégedettek-e a nézők a színház műsorkínálatával. Az új kezdeményezés célja mindezek mellett, hogy növeljék a bérletvásárlók számát.

 

Több komédiát

 

– A véleményekből kiderült, hogy a nézők szeretik a színház társulatát, kedvelik a darabokat, ugyanakkor több zenés előadást és komédiát szeretnének látni a kőszínház falai között – mondta Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója. A társulat jelenleg nyári pihenését tölti, a színházkedvelők ugyanakkor a Szabadtéri Színpadon a szabadtéri nyár programjain élvezhetik a színház nyújtotta élményeket.

Piszár Tünde