Kefir és nyíregyházi szerelme elvitték a fődíjat
A Drágám, add az életed! című televíziós vetélkedő első hetének versenyzői Kefir, Berki Krisztián, Emilio, Benkő Dániel és kedveseik voltak, akik öt adáson keresztül küzdöttek az egymillió forintos fődíjért, és A hét macsója címért.

 Egy heti izgalom után derült ki, hogy a Nyíregyházáról származó szépség, Mihályi Mariann kedvese, Kefir küzdött meg legderekasabban szerelméért, így ők vihették haza a fődíjat. A pár három és fél éve van együtt, folyamatosan zajlik körülöttük az élet, és úgy érzik, a játék még inkább megerősítette kapcsolatukat.

 

Mihályi Mariann és Kecskés Tibor három és fél éve alkotnak egy párt

 

– Ebben a játékban tényleg megerősödött a kapcsolatunk, nagyon fontos volt az, hogy mennyire ismerjük egymást, a képességeinket, a határainkat. Mielőtt elindult a vetélkedő, kicsit tartottam attól, hogy mit fog kihozni belőlünk ez a játék, hiszen számos konfliktust okozhatnak az itt hozott döntések, volt már olyan pár a korábbi évadok során, akiknek emiatt ért véget kapcsolatuk. De mi csak még inkább megerősödtünk, és nagyon jól szórakoztunk – mesélte Mariann, majd hozzátette – nagyon fáradtan érkeztünk a műsorba, rengeteg pörgésen voltunk túl, úgyhogy az első adásokban nehezen szereztünk pontokat.

 

Mariann nem volt könnyű helyzetben a liciteknél

 

A második adástól azonban egyre bátrabban licitált a nyíregyházi szépség, Kecskés Tibor, Kefir pedig hősiesen küzdött a feladatokon. Miután a Gyere el, Tarzan! fantázianevet viselő játékban rekordot döntöttek, nyerő szériájuk beindult, és sorra nyerték a liciteket, illetve a játékokat is. Teljesítményük a többi játékost is lenyűgözte, Kefir nem riadt vissza a jeges futópályától és a vasrudak meghajlításától sem.

 

Kefir a jeges pályán is hősiesen küzdött


 

A döntő párbajban Kefirnek és Berki Krisztiánnak kellett tizenöt sörösrekeszt egymásra raknia, majd egyikről a másikra felmászni, és úgy megszerezni kedvesük számára egy rózsaszálat. Noha az elképesztő koncentrációt és fizikumot igénylő feladatot egyikük sem tudta tökéletesen végrehajtani, a ládák többször is az utolsó pillanatban dőltek ki a versenyzők alól, ám végül Kefir magasabbra jutott azzal, hogy felállt a 14. láda tetejére.

 

A Drágám, add az életed! első hetének győztesei

 

– Nagyon örültünk annak, hogy győztünk, személy szerint a rekeszes feladat volt a kedvencem. Egyáltalán nem számítottunk arra, hogy elsők lehetünk, és mivel úgy éreztük igazságosnak, hogy a hihetetlen kitartó és ügyes párbaj párosunk, Berki Krisztián és Hódi Pamela számára felajánljuk az egymilliós fődíj felét, így is tettünk – árulta el Mariann, majd kedvese, Kefir hozzátette – így éreztük fair-nek elképesztő páros voltak, az utolsó pillanatig sem gondoltam, hogy mi nyerhetünk. Nekem hatalmas élmény volt ez a játék, gyerekkorom óta fontos számomra a sport, és mindig nagyon szerettem az ügyességi feladatokat.

Farkas Fanni
(Fotók: tv2.hu)