Karbantartás - A héten zárva van az uszoda

Megkezdődött az Eissmann Városi Sportuszoda szokásos karbantartása. A munkálatok már elkezdődtek, és a hét végéig tartanak. A jövő héttől újra használható a létesítmény. 

Takarítás, vízkőmentesítés, karbantartás. Ráfér a tisztítás az Eissmann Nyíregyházi Városi Sportuszodára, ahol nagyüzem volt télen és tavasszal. A reggeli lakossági úszások mellett a Sportcentrum úszói, az iskolások, és az Aqua SE vízilabdásai is napi rendszerességgel itt készültek, és az Úszó Nemzet Program keretében sok gyerek tanul meg itt úszni. Félévente szükség van egy pár napos karbantartásra, amikor kitisztítják a medencéket, átnézik a gépészetet. Az Úszó Nemzet Program nyáron is működik, így továbbra is sok gyerek használja majd az uszodát a következő hónapokban. A reggeli úszások egyre népszerűbbek a nyíregyháziak körében, és a Mozdulj Nyíregyháza keretében is több programot tartanak a létesítményben. 

- Szerencsére ma már nagyon sok embernek állandó reggeli programja az úszás, kedvelik a nyíregyháziak. Ezt az egy hetet is nehezen szokták nekünk engedni, de ennek mi örülünk, mert azt bizonyítja, hogy az uszoda szolgáltatásaival elégedettek – mondta Hajnal Gusztáv, az NYSÜ Kft. ügyvezetője. 

Az uszoda karbantartása június 19-én kezdődött, és a héten a tervek szerint befejeződik. Június 26-tól a szokásos nyitvatartás szerint üzemel a létesítmény.