Karanténsláger – Az otthon maradás fontosságáról rappel Kovács András Péter humorista

Már több százezren látták Kovács András Péter humorista YouTube-on megosztott videóját, amiben az otthon maradásról rappel a koronavírus-karantén idején – hangzott el az M1 keddi műsorában.

A Maradok. Itthon zenés „karanténsláger” alatt a humorista azt írta, hogy nem pánikol, de nem is könnyelműsködik, csak teszi, amit a józan ész diktál: marad otthon, és nem maga miatt.

Kovács András Péter az M1-en elmondta, szerinte jelen helyzetben óriási a felelőssége a sztároknak. Hozzátette, habár bezártak a színházak, úgy érzi fontos, hogy hasznos tagja legyen a társadalomnak, ezért is írta meg a rapszövegét.

Elmondta, a dal hétfőn körülbelül öt óra alatt született meg. Ismerősei közösségi oldalaikon arról írtak, felelős állampolgárként otthon maradnak. Ezeket olvasva jött az ötlet, hogy rapben fejezi ki ugyanezen szándékát.

A videó előtt hirdetés megy. A cél az, hogy a vírus miatt született videók bevételéből kibérelhessek egy pár ezer fős helyet, ahova elhívom majd azokat az egészségügyi dolgozókat, akik a következő hónapokat a frontvonalban harcolják végig. És akkor majd nevetünk nagyokat. Egészen más dolgokon, mint ez a vírus. Szokásos, hétköznapi baromságokon.

– fogalmazott.

A videót már több százezren látták a YouTube-on.

 

Forrás: hirado.hu