Jótékonysági Sportgála - szombaton Nyíregyházán az öregfiúk-válogatott

Jótékonysági Sportgála - szombaton Nyíregyházán az öregfiúk-válogatott

Hónapok teltek el azóta, hogy Tomek Zoltánnál leukémiát diagnosztizáltak. A Szpari szurkoló azóta folyamatosan harcol a betegséggel, a futball társadalom pedig összefogott, hogy segítsen neki. Nyíregyházán az egyik ovifoci eseményen a Monbebé is támogatta, de érkeztek felajánlások Győrből, Békéscsabáról, Budapestről és a határon túlról is. Az elmúlt hetekben kiderült, újabb komoly műtét vár Zolira, Nyíregyházán pedig szombaton egy Jótékonysági Sportgálát rendeznek, hogy a teljes bevétellel támogassák a szurkolót és családját. A Spartacus 1928 Egyesület és Rudolf Gergely korábbi válogatott labdarúgó szervezi az eseményt, melyen a magyar öregfiúk válogatott is pályára lép.

- Sokan elfogadták a meghívást, Csank János, Mészöly Géza, Telek András is jön, a Szpari öregfiúk csapatában pedig pályára lép Szatke Zoltán, Bajzát Péter és Kondora József is. Olyan játékosok lesznek mindkét oldalon akiket még ma is szeretnek a szurkolók - mondta Rudolf Gergely korábbi válogatott labdarúgó.

A mérkőzések mellett kiegészítő programok is várják a nézőket, a tombolasorsoláson értékes ajándékokat lehet nyerni. Többek között Fucsovics Márton Djokovic elleni meccsen viselt mezét, Kádár Tamás válogatott labdarúgó felsőjét, a 2016-os EB-n résztvevő válogatott dedikált labdáját is kisorsolják. A Sportgála szombaton 16 órakor kezdődik, a főmérkőzés 17.30-tól lesz a Continental Arénában.