Jótékonysági nap
Szépészeti szakemberek közreműködésével, 15 fogyatékkal élő fiatal szépülhetett meg, az Esély Centrumban tartott jótékonysági napon. A csodás átváltozásokat, fotó kiállítás és naptár is megörökíti majd.

Tizenöt fogyatékkal élő férfi és nő várta izgatottan a mai napot, amelynek során számos szakember kezemunkájának köszönhetően, megszépülve térhetnek majd haza. A fodrászok új frizurával, a kozmetikusok alkalomhoz illő sminkkel, a manikűrös ápolt körmökkel, a masszőr rövid stresszoldó kezeléssel járult hozzá a megszépítő metamorfózishoz, a résztvevők nagy örömére.

További képekért kattintson a fotóra!

Az eseményt támogató szakemberek célja, hogy a fogyatékkal élő emberek világát megnyissák, közelebb hozzák a többségi társadalom számára. A nemes eseményen készült fotókból kiállítást is terveznek, amelyen a fogyatékkal élő emberek mellett a sérült állatokra is igyekeznek felhívni a figyelmet. A jótékony célú eseményt először hét évvel ezelőtt rendezték meg. Az örömkönnyektől csillogó szemeket és vidám mosolyokat látva, a következővel már nem fognak ilyen sokáig várni.

Piszár Tünde

(Fotók: Trifonov Éva)