Jön a Vasas!

 Az első meccsen nagy csatában 3-2-re a fővárosi gárda győzött Budapesten. Hajszálon múlt a nyírségiek sikere, a döntő játszmában is vezetett a Nyíregyháza. 

- Budapesten a második játszmában elkövetett hibáink némileg megpecsételték a sorsunkat. De nincs semmi veszve, ez még csak az első meccs volt, a továbbiakban a hátralévőkre kell majd koncentrálnunk – mondta Horváth András a Fatum Nyíregyháza trénere. 

A szakember az első meccsen nem számíthatott Isis Francesco játékára, a liberónak ugyanis megsérült a bokája. Azóta sokat javult az állapota, így várhatóan pályára léphet ma este. A Vasasnál Jókay Zoltán vezetőedző több alkalommal tört már borsot a nyíregyháziak orra alá. Idén eddig még nem sikerült legyőzni az angyalföldieket.

-  Nagyon dühös voltam az első meccs elején, mert nem láttam a megfelelő adrenalint a játékosaimban. Szerencsére aztán belejöttünk, de egy simán megnyert játszma után megint gödörbe kerültünk, s csak az ötödik szett térfélcseréje után került minden megint a helyére. A továbbiakban ennél több kell a döntőbe kerüléshez – mondta a Vasas mestere.

A két együttes pénteken 16.30-tól a Continental Arénában találkozik az elődöntő második meccsén.

Dankó László