Jobb folytatást remélnek
Hazai mérkőzéssel zárta a középdöntő felsőház fordulóit a Sportcentrum serdülő leány kézilabdacsapata.

Hazai pályán fogadta a Hajdúnánás együttesét a Nyíregyházi Sportcentrum. Az első félidőben fej-fej mellett menetelt mindkét gárda, a hazaiaktól szép egyéni megoldásokat láthattunk. A szünetben 11–11-es döntetlen volt az állás, így méltán remélhette a nyíregyháziak edzője, hogy megnyerik a találkozót. Mindenki játéklehetőséghez jutott, hiszen a fejlődés legjobb eszköze az éles helyzet. Sajnos a kispadról beálló játékosok nem tudták felvenni a mérkőzés ritmusát, hibát hibára halmoztak. Nehezítette a hazaiak helyzetét, hogy a második félidőben 5 büntetőt ítélt a nyíregyháziak ellen a játékvezetői páros, amiből a Hajdúnánás négyet értékesített is. Ettől kezdve próbálták a hátrányt ledolgozni a szabolcsiak, de nem sikerült.

Nyíregyházi Sportcentrum–Hajdúnánás 18–23
NYSC gólszerzői: Dankó, Dudás (kapusok), Tóth 5, Farkas, Varga 1, Takács 1, Karaf, Hásper 3, Sóvári 4, Nagy 2, Juhász, Baraksó, Balogh 1, Liskány, Prosenszki.


Ardeleán Kocsik Viktória edző: – Az első félidőben helyenként agresszívan és pontosan játszottunk. A második játékrészben szétmorzsolta a játékunkat az ellenünk ítélt öt büntető, csak mentünk az eredmény után. Most egy hónapig nem lesz mérkőzés, ezalatt az idő alatt próbáljuk a hibákat kijavítani, bízom a tavaszi sikeresebb folytatásban.